Trainingen voor financials

Ondernemers zijn tot meer in staat met goede adviseurs om zich heen.
<ul class="vitalis-check-icon-list"><li><span class="vitalis-long-word">Ondernemingsuitdagingen</span> centraal</li><li>Direct toepasbaar</li><li>Leren van ondernemers</li></ul><div class="vitalis-divider"></div><div class="vitalis-rating-block"><div class="vitalis-rating-title">Waardering: 8,7</div><div class="vitalis-rating"><span class="vitalis-rating-star-full"></span><span class="vitalis-rating-star-full"></span><span class="vitalis-rating-star-full"></span><span class="vitalis-rating-star-full"></span><span class="vitalis-rating-star-half"></span></div></div>
Gert Romme

Gert Romme

Ondernemer, investeerder en spreker

Met een frisse blik begeleid ik al twintig jaar teams, adviseurs en ondernemers bij het vertalen van goede idee├źn naar werkbare en rendabele concepten. Als directeur bij Gremio Vitalis B.V. heb ik diverse bedrijven opgericht, uitgebouwd en geleid. En dat doe ik nog steeds. Onze Academy is mijn platform om ondernemers en adviseurs te inspireren aan zichzelf en hun bedrijven te werken. Zie het als een steun in de rug.

Maickel Weyers

Ondernemer, investeerder en adviseur

Slagvaardig en adequaat ondernemerschap kun je leren. Gremio Vitalis B.V. stimuleert vernieuwend ondernemerschap. Dat doe ik door als directeur mijn enthousiasme en best practices te delen, en het beste uit mensen en teams te halen. Binnen onze Academy, maar ook als betrokken investeerder en bedrijfsadviseur.