Over ons

Passie voor ondernemerschap en groei

Gremio Vitalis is een initiatief van Gert Romme en Maickel Weyers. Wij zijn twee ervaren ondernemers die in de loop van jaren als adviseur, coach en serie-ondernemer onze eigen inzichten vorm hebben gegeven in praktische workshops en overdraagbare modellen.

De samenwerking startte in 2001, toen wij beiden als consultants bij BDO Accountants & Adviseurs (familie)bedrijven adviseerden. In 2004 zetten wij de stap naar het zelfstandig ondernemerschap met de oprichting van Gremio Vitalis. Deze succesvolle samenwerking duurt tot aan de dag van vandaag.

Wij verkeren graag in het gezelschap van vernieuwende ondernemers. Ze zijn sprankelend, energiek en vol initiatief. Vrij vertaalt betekent Gremio Vitalis ‘levenslustig gezelschap’.

Missie

Ondernemers en hun adviseurs in staat stellen bedrijfsprestaties aanzienlijk te verbeteren met behulp van kennis, kunde en kapitaal.

Visie

Wij willen:

  • helpen de beste antwoorden op ondernemersvragen te vinden;
  • kennis direct toepasbaar maken;
  • mensen en organisaties uitdagen te verbeteren en te vernieuwen;
  • altijd actueel, concreet en inspirerend zijn;
  • een waardevolle bron zijn voor gemotiveerde medewerkers, langdurige relaties en winstgevende groei;
  • een autoriteit zijn voor onze doelgroep.

Bij onze Academy zijn wij pas tevreden als de gemiddelde beoordeling voor een opleiding een 8 of hoger is.

Gert Romme

Gert Romme

Ondernemer, investeerder en spreker

Met een frisse blik begeleid ik al twintig jaar teams, adviseurs en ondernemers bij het vertalen van goede ideeën naar werkbare en rendabele concepten. Als directeur bij Gremio Vitalis B.V. heb ik diverse bedrijven opgericht, uitgebouwd en geleid. En dat doe ik nog steeds. Onze Academy is mijn platform om ondernemers en adviseurs te inspireren aan zichzelf en hun bedrijven te werken. Zie het als een steun in de rug.

Maickel Weyers

Ondernemer, investeerder en adviseur

Slagvaardig en adequaat ondernemerschap kun je leren. Gremio Vitalis B.V. stimuleert vernieuwend ondernemerschap. Dat doe ik door als directeur mijn enthousiasme en best practices te delen, en het beste uit mensen en teams te halen. Binnen onze Academy, maar ook als betrokken investeerder en bedrijfsadviseur.