Academy

Versterk jezelf, vergroot het resultaat

Opleidingen &
PE Trainingen

Bij ons kunnen Financials terecht voor zowel Open-Inschrijvingen als In Company Trainingen. Liever 1 op 1 coaching? Natuurlijk, ook dat is mogelijk. Mail je wensen naar Gert Romme, info@gremiovitalis.com of bel 06-209 580 72.

Masterclass Ondernemerschap

Heb je wensen en ambities met je bedrijf, maar de stap naar concrete actie nog niet gemaakt? Wij helpen je gericht op weg met concrete inzichten en praktische toepassingen.  Deelnemers aan onze Masterclasses zijn voornamelijk ondernemers en managers die werken voor bedrijven (B.V.’s) met een omzet van > € 1 mio en meerdere werknemers in vaste dienst hebben.

 

Lezingen &
Seminars

Op zoek naar een gastspreker over vernieuwend ondernemerschap? Je bent bij ons op het juiste adres. Voor inzicht en inspiratie op het gebied van strategie, structureren en financieren. Met focus op doelgerichte uitvoering, succesvolle teams en groeipotentie. Groepsgrootte? Wij hebben ervaring met zowel 10 toehoorders als 100+. Wij doen je graag een voorstel.

Voor ondernemers, directie/managementteams die willen werken aan hun bedrijf.

Bedrijfsadviseurs, bankiers, accountants en advocaten die durven te adviseren met impact.

Ik wil direct aan de slag!
Wat zijn de eerst geplande trainingen?

<ul class="vitalis-check-icon-list"><li><span class="vitalis-long-word">Ondernemingsuitdagingen</span> centraal</li><li>Direct toepasbaar</li><li>Leren van ondernemers</li></ul><div class="vitalis-divider"> </div><div class="vitalis-rating-block"><div class="vitalis-rating-title">Waardering: 8,7</div><div class="vitalis-rating"> </div></div>
Gert Romme

Gert Romme

Ondernemer, investeerder en spreker

Met een frisse blik begeleid ik al twintig jaar teams, adviseurs en ondernemers bij het vertalen van goede ideeën naar werkbare en rendabele concepten. Als directeur bij Gremio Vitalis B.V. heb ik diverse bedrijven opgericht, uitgebouwd en geleid. En dat doe ik nog steeds. Onze Academy is mijn platform om ondernemers en adviseurs te inspireren aan zichzelf en hun bedrijven te werken. Zie het als een steun in de rug.

Maickel Weyers

Ondernemer, investeerder en adviseur

Slagvaardig en adequaat ondernemerschap kun je leren. Gremio Vitalis B.V. stimuleert vernieuwend ondernemerschap. Dat doe ik door als directeur mijn enthousiasme en best practices te delen, en het beste uit mensen en teams te halen. Binnen onze Academy, maar ook als betrokken investeerder en bedrijfsadviseur.

Ervaringen van eerdere cursisten

‘De docent had een levendige manier van uitleggen en wist een goede combinatie te maken tussen de theorie en zijn eigen brede praktijkervaring.’

‘De docent oversteeg de vakinhoud’

‘Niet alleen de materie vanuit het theoretisch standpunt, maar juist toegespitst op de praktische toepasbaarheid.’

‘Vele praktische en actuele voorbeelden, vernieuwende inzichten en het enthousiaste spreker.’