Masterclass ondernemerschap: Onderneming in zwaar weer

Bent u betrokken bij een onderneming in zwaar weer? Of dreigt de onderneming daar in te komen? Het beste advies dat in dit soort omstandigheden kan worden gegeven: schakel de hulp in van een onafhankelijke expert. Wij bieden u deze hulp aan in de vorm van een zeer praktische cursus van twee dagen.

Aimée 8 januari, 2018
Lees meer

Masterclass ondernemerschap: Optimaliseren bankfinancieringen

Heeft uw bedrijf de afgelopen twee jaar een goede performance laten zien en laat de bank niets van zich horen? Goede kans dat u een sterke positie heeft om betere voorwaarden te bedingen. Stel in één dag een plan van aanpak vast hoe uw uw mogelijkheden voor optimalisatie van uw financieringsmogelijkheden vast!

Aimée 8 januari, 2018
Lees meer

Masterclass ondernemerschap: Bedrijfsovername

Wilt u een bedrijf kopen of verkopen? De meest gunstige (ver)koop van een bedrijf start met een goede voorbereiding! Ontdek in twee dagen wat u wilt en moet weten over het succesvol (ver)kopen van een bedrijf. Na deze masterclass neemt u de juiste stappen en behoedt u uzelf voor de valkuilen.

Aimée 8 januari, 2018
Lees meer

Masterclass ondernemerschap: Groei!

Het gaat goed met uw onderneming, maar u heeft het gevoel dat het beter kan. Speciaal voor het MKB hebben wij een programma vol inspiratie samengesteld met mogelijkheden, tips en inzichten om te verbeteren en te vernieuwen. Hoe kunt u bedrijven Winstgevend laten GROEIEN? Wat zijn mogelijkheden voor verbeteren en vernieuwen? Welke aanpassingen hebben het grootste effect? Leer alles over scenarioanalyse, het ondernemerspindiagram en het bouwstenenmodel.

Aimée 8 januari, 2018
Lees meer